Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Vidraru gat
Sztan volgye kanyon
Felhagyott banyajarat Leszpez laba
Caltun patak zuhatagjai

Hozzászólások


Poenari vár

Poenari vár


A Poenari várat két szakaszban építették. Az őrtornyot a XIII. században, Negru Voda uralkodása idején. A várfalakat és a félkör alakú tornyokat pedig a XV. században, Vlad Tepes uralkodása idején. A vár menedéket nyújtott az uralkodónak, és egy kisebb, 5-7 katonából álló csapat állomásozott benne.

A törökökkel vívott harcban nem volt jelentős szerepe, 1550 körül elhagyják. Az 1915-ben bekövetkezett földrengés alkalmával a várfal északi része leomlik, az alatta levő sziklával együtt. A jelenlegi felújítás 1972-ből származik....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kincskeresés Erdélyben

Keressétek meg a Poenari vár rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc