Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Óratorony - Szent Mihály templom - Kolozsvár

Óratorony - Szent Mihály templom - Kolozsvár


Az Óratoronyról annyit, hogy elég sok lépcsőt kell megmászni, de sokszorosan kifizetődő vállalkozás. Ugyanis innen nyílik az egyik legszebb kilátás a városra, mintegy 360 fokban.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Kilátás a torony erkélyéről 2
Kilátás a torony erkélyéről 2
Kilátás a torony erkélyéről 3
Kilátás a torony erkélyéről 3
Kolozsvár főtere madártávlatból 1
Kolozsvár főtere madártávlatból 1
Kolozsvár főtere madártávlatból 2
Kolozsvár főtere madártávlatból 2
Kilátás a torony erkélyéről 4
Kilátás a torony erkélyéről 4
Kilátás a torony erkélyéről 5
Kilátás a torony erkélyéről 5
Kilátás a torony erkélyéről 6
Kilátás a torony erkélyéről 6

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Óratorony Szent Mihály templom Kolozsvár rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Tukor utca Kolozsvar
 • Szervatiusz muzeum
 • Kariatidak Pap haz
 • Farkas utcai reformatus templom
 • Szabok bastyaja Kolozsvar

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Magas torony

  Mivel, szerintem a toronyba való felmenés számít megtalálásnak és én nem tudtam bemenni, úgy gondolom, hogy nem találtam meg a rejtekhelyet...
 • Kolozsvári Magyar Napok

  A toronyba, de a torony tövében sem, a GPS egyáltalán nem működött...
 • Kik azok a geoládászok?

  Mit jelent a bejegyzésed címe? Mert nekem nem sikerült megfejteni...
 • Felkonf.

  ...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc