Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Nárciszrét - Oroszhegy

Nárciszrét - Oroszhegy


Az oroszhegyi nárciszrétek a falutól északra vannak, a Mákvára dombjától észak felé haladva, kb. 950 m tengerszint feletti magasságban. A helybeliek kankósdinak vagy kápolnavirágnak nevezik a nárciszt.

Nem összefüggő terület, Nyúlád környékén, a Magyaros-tető mellett is sűrűn találunk nárciszokat. A nárciszrét északi határán halad el a régi kék sáv túraútvonal, mely Zeteváralja felől Korondra tart.

Mákvára Oroszhegy Deskő felőli kijáratától közelíthető meg. A Külső utca vezet arra a helyre, ahol...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély kirándulóhelyei

Keressétek meg a Nárciszrét Oroszhegy rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Urusos-kut
Szencsedi narciszmezok
Itatovalyu Uknyed
Oroszhegyi kilato

Hozzászólások
Pixel


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc