Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Ijaszno
Parkany forras
Az ortodoxok elso temploma Marosvasarhelyen
MOGYE Konyvtar

Hozzászólások
Nem kóser...
Hol volt, hol nem volt...
Alatta volt...


Mihai Eminescu szobra - Marosvásárhely

Mihai Eminescu szobra - Marosvásárhely


Az 1989-ben leleplezett Mihai Eminescu szobor Izsák Márton munkája. Mihai Eminescu emlékére készült, aki 1866-ban Marosvásárhelyen is megfordult. 1969-től másik Eminescu szobor is létezett a Bernády György téren, a Vár mellett, amelynek alkotója szintén Izsák Márton volt, de az átkerült Dicsőszentmártonba.

Időpont: 2013 augusztus 4
Az átalakítás időpontja: 2016 december 2
Rejtekhely geodoboz nélkül...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Látnivalók

Keressétek meg a Mihai Eminescu szobra Marosvásárhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc