Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Katolikus templom - Szentivánlaborfalva

Katolikus templom - Szentivánlaborfalva


Katolikus templom - Szentivánlaborfalva

Laborfalva Az 1567. évi regestrumban 22 kapuval írják. 1600-ban Laborfalva az oklevelekben Szentivánnal együtt jelentkezik. 1805-ben Szent Ivány-Laborfalva egy községként szerepel. A középkorban Szentiván templomához tartozik. A reformáció korában a templomot hol a reformátusok, hol az unitáriusok birtokolják, majd amikor újra a katolikusoké...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Katolikus templom Szentivánlaborfalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Unitarius templom Sepsiszentivan
 • SZNM 10 Szentivanlaborfalva Szentivanyi sirkapolna
 • SZNM 9 Romai kasztrum Komollo
 • Nagyvar Komollo
 • SZNM 11 Uzon erodtemplom

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Keresztes hadjárat

  It komoly keresztesháború zajlott atyánkfiai között valamikor...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc