Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Farkasvar Bereck
Lemheny Szent Mihaly templom
SZNM 2 Lemheny
Katolikus templom Bereck

Hozzászólások
Talán egy holdfényes éjszaka újra eljövök...
Egy uj dolog...
Ev vegi seta...


Hódtanya a halastóban - Lemhény

Hódtanya a halastóban - Lemhény


Hódtanya vagy halastó? Lemhény határában nemrég halastó létesült. A kis patak medrén 3-4 kisebb gátacska van, a víztükör hosszan nyúlik el. A Háromszékben olvastunk róla, a hódrágás-gyanús fákat értetlenül szemlélgetve kérdezzük: Vajon ide is beköltöztek? A halastó partján egy hermelin íncselkedett velünk. Odébb érdekesen megrágott, hódok munkájának kinéző facsonkok és víz menti csapások, friss lékek és lábnyomok a jégen.

Csomortán patakán a hódok által épített gát miatt felgyűlt a víz, kilépett a mederből, és elárasztotta a szántóföldeket. A megyei talajjavító vállalat munkatársai csütörtökön eltávolították a gát egy részét. A brassói Mezőgazdasági és Erdészeti Kutató­intézet irányításával és felügyeletével 2004-ben kezdték...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túrák

Keressétek meg a Hódtanya a halastóban Lemhény rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc