Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Nagy kőüst - Sólyomkő - Gorzafalva

Nagy kőüst - Sólyomkő - Gorzafalva


Ez a rejtekhely része lehet egy Sólyomkő-körtúrának, a következő útvonalon: Sólyomkő-kilátó - Kalaposkő - Nagy kőüst - Kicsi kőüst - Kőerődítmény - Sólyomkő-tető - Sólyomkó-kilátó. A nagy kőüst formájú üreget rejtő sziklát elég nehéz gps koordináták hiányában megtalálni, de nem lehetetlen. A kilátóponttól délnyugat irányba tartó, enyhén ereszkedő ösvényt kell követni a domb sziklaöve alatt. Az ösvény a Kalaposkő alatt vezet el, a kőüstöt rejtő sziklát a domb délnyugati élén találjuk.

Időpont: 2014 október 30
Rejtekhely geodobozzal, pet előforma...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Látnivalók

Keressétek meg a Nagy kőüst Sólyomkő Gorzafalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Madonna es a Szornyeteg
Kicsi koust Solyomko
Koeroditmeny Solyomko
Kalapos ko

Hozzászólások
Pixel
Kőüst...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc