Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Hétfák - Marosszentgyörgy

Hétfák - Marosszentgyörgy


A Hétfák nevű hely valamikor Marosvásárhely közkedvelt fürdőhelye volt, magas, terebélyes fekete nyárfákkal. A kiszélesedett Maros-völgyben már messziről látszottak, mint valami városvédő óriások.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Maros-part 1
Maros-part 1
Maros-part 2
Maros-part 2
Maros-part 3
Maros-part 3
Maros-part 4
Maros-part 4
Maros-part 5
Maros-part 5
Maros-part 6
Maros-part 6
Fürdőző vizsla
Fürdőző vizsla
Piknikezőhely
Piknikezőhely
Nyárfa csemeték
Nyárfa csemeték
A fa alsó része
A fa alsó része
A fa felső része
A fa felső része
A végén csak egy maradhat
A végén csak egy maradhat

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Hétfák Marosszentgyörgy rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Weekend Dragon
 • Cementlapok
 • Felso gat Marosvasarhely
 • Kapolna utcai forras
 • Mariaffy kapolna Marosszentgyorgy

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Csemeték

  A Cementlapoktól jöttem, hogy megkeressem az új csemetéket...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc