Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Marosszentanna - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Marosszentanna | Hol van ez a hely?

Marosszentanna Marosvásárhely egyik külvárosa. Látnivalója templomának gyönyörű freskója. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Marosszentanna fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Marosszentanna! Érdemes regisztrálni!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Marosszentanna közelében?
Remeteszeg. Remeteszeg közigazgatásilag Marosvásárhelyhez tartozik, ma már összenőtt a várossal. (látnivaló és geodoboz)
A volt Városi Közüzem Aquaserv épületei. Marosvásárhely kiemelkedő épületeiről van szó, amelyek mindig egy picit háttérbe szorulnak a város központi épületeivel szemben. (különleges hely geodobozzal)
Aranykakas Marosvásárhely. (turisztikai hely geoládával) Régi városi stadion. A marosvásárhelyi régi városi stadiont 1906-ban nyitották meg, itt hazai és nemzetközi mérkőzéseket és atlétikai versenyeket bonyolítottak le. (látnivaló és geodoboz)
Weekend Dragon. Régi városi strand. A marosvásárhelyi egykori Régi városi strand a Mátyás király tér 4 szám alatt található.
Turbina-villanytelep. A városi park (a régi Erzsébet liget) mellett található a ma is üzemképes turbina (vízi erőmű).
Makariás-ház. Makariás-ház, épült 1750-ben - Forradalom utca 45 szám, Marosvásárhely.

Történelmi-kulturális értékek - Maros megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Marosszentanna gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Marosszentanna? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Felső gát
A Marosvásárhelyi 1-es gát vagy ismertebb nevén felső vagy régi gát az egyik legrégebbi, amelyet a Maros szabályozására építettek.
Gyalogoshíd 1.65 km-re
RH3811 Gyalogoshíd Marosvásárhely
Új városi strand
A marosvásárhelyi egykori Új városi strand a Kárpátok sétánya 56-57 szám alatt található.
Hétfák
A Hétfák nevű hely valamikor Marosvásárhely közkedvelt fürdőhelye volt, magas, terebélyes fekete nyárfákkal.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Maros megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.