Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Barátok feredeje - Csíksomlyó

Barátok feredeje - Csíksomlyó


A csíksomlyói Mária-kegyhely ma már egyre inkább a vallási turizmus szinterévé válik. A varázslatos Kis-Somlyón, a Kálvária keresztsorán, és a Mária-kegytemplomon kívül most már a Barátok feredeje is beletartozik a híres búcsújáró hely összképébe.

Egy olyan páratlan kultúrtáj ez, amit aligha lehet megvédeni a globalizáció ártalmaitól, ha nem helyezzük védelem alá, ha időnként nem újítjuk fel és szépítjük, s ha nem őrizzük szüntelen árgus szemekkel.

Barátok feredeje, Fűz Mária fürdője - Zsigmond Enikő,
Csíki Természetjáró és Természetvédő...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Barátok feredeje Csíksomlyó rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Baratok feredeje Domszi
Szent Istvan Korona Csiksomlyo
Szent Antal kapolna
Jezus hagoja keresztut

Hozzászólások
Pixel
Annyira ne erősködj...
Megerősítve...
Postagalamb...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc