Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
50 katona sirja Gorog-keleti temeto
Bunkerek az Arpad vonalon
Rudolf Stuter bajor katona sirja
Regi zsido temeto Gyimeskozeplok

Hozzászólások


Négy ismeretlen magyar honvéd sírja - Hegyes-havas

Négy ismeretlen magyar honvéd sírja - Hegyes-havas


Négy ismeretlen magyar honvéd sírja - Hegyes-havas. 1944 augusztus-szeptember. A Hegyes-havas csúcsa alatt kb. 100 m északra, az egykor lőállás mellett. Az orosz csapatok, a Gyimesi-szorost megkerülve, a hegyeken át igyekeztek a Gyimesfelsőlok és Gyimesbükk közötti főútra kijutni. A súlyos harcok nagy orosz veszteséggel jártak. A csúcs környékén ismeretlen helyeken nyugszanak katonák.

A bejelentés időpontja: 2016 április 16
A rejtekhely típusa: Érdekes hely, POI...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Térkép

Keressétek meg a Négy ismeretlen magyar honvéd sírja Hegyes-havas rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc