Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Nemet katona emlekkeresztje Bilibokszer
Buha-patak hidja
Regi zsido temeto Gyimeskozeplok
Bunkerek az Arpad vonalon

Hozzászólások


Rudolf Stuter bajor katonatiszt sírja

Rudolf Stuter bajor katonatiszt sírja


Egy német, valószínűleg bajor katonatiszt, Rudolf Stuter sírja. Kőkereszt a 12/A út mellett, a jobb oldalon.

Az 1916 augusztusi román betörés visszaszorításában a Gyimesi-szorosban részt vettek német alakulatok is, a bajor hadosztály részei. Feltehetőleg az ő katonájuk nyugszik itt.

A fenti pár mondat forrásában egy kőkeresztet említenek. Én a megadott helyen kőkeresztet nem, csak a feltöltött képen is látható sáros emlékkeresztet...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Rudolf Stuter bajor katonatiszt sírja rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc