Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Likas-kő - Vármező

Likas-kő - Vármező


A Görgényi-havasokban, a Meleg Sugó-völgyében található egy nagy sziklatömb, a Likas-kő, aminek a tövében tengermarta üreg található.

Vármező alsó bejáratához közel található a Meleg-Sugó torkolata és a fakitermelő út kezdete. Kb 100 m után már sorompó zárja el az utat. Ez már magánterület, a helyi közbirtokosság tulajdona. Az út egész fel jól járható volna, ha a sorompó nyitva lenne. A hossza mindössze 3,2 km. A völgyben, kb. 800 m-re a Likas-kő előtt 2-3...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Likas-kő 2
Likas-kő 2
Likas-kő 3
Likas-kő 3
Zöld ág az üreg közepén
Zöld ág az üreg közepén
Belülről kifelé nézve
Belülről kifelé nézve
Kivülről befele nézve
Kivülről befele nézve

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Likas-kő Vármező rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Also Halas pataki homokbanya
 • Varmezo
 • Katolikus templom Varmezo
 • Vityal vara
 • Erdoben Varmezo

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Esős

  Nem a Likas-kő volt aznapi turánk célpontja, de mivel utba esett ugy döntöttünk megkeresük...
 • Étvágycsináló-túra kerékpárral

  Biciklivel mentem végig a Meleg-Sugó völgyében...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc