Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Templomtorony Oradna
Nagy Lala-to
Unoko
Peleskoca nyerge fele

Hozzászólások


Wopser-sánc - Újradna

Wopser-sánc - Újradna


Újradna közelében az első katonai felmérés három sáncot, őrhelyet ábrázol. Ezek közül kettő a mai község területén van jelölve. A harmadik objektum, az úgynevezett Wopser sánc, a mai településtől keletre található.

Ezt a sáncot, egy ma már alig használt útvonal őrzésére, az ott zajló forgalom felügyeletére építhették a XVIII. század utolsó harmadában. A helyszínen, ma egy 10 x 10 méteres kis plató figyelhető meg, melynek középső része erősen bolygatott. Itt állhatott az őrség szállásául szolgáló barak épület. Ezt kívülről a nyugati,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Wopser-sánc - Újradna rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc