Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Nepomuki Szent János-kápolna - Csíksomlyó

Nepomuki Szent János-kápolna - Csíksomlyó


A Nepomuki Szent János-kápolna a csíksomlyói kegytemplom előtti templomkert bal oldalán áll, a kerítőfalba építve. 1767-ben épült Salamon Imre kolostori gondnok saját költségén. A kis kápolnát az utazók védőszentje, Nepomuki Szent János tiszteletére szentelték fel. Hossza 4,4 m, szélessége 3,2 m.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Tolvajos-tetői csata emlékoszlopa
Tolvajos-tetői csata emlékoszlopa
A kegytemplom a kápolna felől nézve
A kegytemplom a kápolna felől nézve
A kápolna
A kápolna
Oltár
Oltár

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Nepomuki Szent János-kápolna Csíksomlyó rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Kajoni Janos mellszobra Csiksomlyo
 • Domokos Pal Peter szobor Csiksomlyo
 • Baratok feredeje
 • Szent Istvan Korona Csiksomlyo
 • Jezus hagoja keresztut

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Hol lehet?

  Hiába keresgéltünk a szószék alatt, a ládának (vagy füzetnek) hírét sem láttuk...
 • Kápolna

  Nem is tudtam, hogy ez egy rejtekhely, csak mivel a nagy templomban voltam s kijövet megláttam ezt a kápolnát, gondoltam megnézem közelebbről is...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc