Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Fehér-patak szurdokvölgy - Csukás-hegység

Fehér-patak szurdokvölgy - Csukás-hegység


A Fehér-patak völgyében egy sötét, vad szurdokot találunk, mely nem igazán jellemző a Csukás-hegységre. Megközelíthető a Zákány-csúcs felől, beereszkedve a Sterp-patak aszóvölgyén lefele. Vagy a Keresztút felől a sárga háromszög jelzésen, illetve az Esztena-tisztás felől, a kék háromszög jelzésen.

A geodoboz a Fehér-patak völgyében, a szurdok felső kijáratához került. Egyrészt itt valamivel jobb a rálátás a műholdakra, mint a viszonylag szűk szurdokban. Másrészt itt találtam alkalmas rejteket. A völgy látványosabb része a rejtektől a Sterp- és Fehér-patakok összefolyásáig található....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Keresztbezuhant fa
Keresztbezuhant fa

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Fehér-patak szurdokvölgy Csukás-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc