Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Felfuggesztett tisztas Sterp patak
Rez-hid
Lancoknal Zakany gerinc
Keresztut Csukas hegyseg

Hozzászólások


Fehér-patak szurdokvölgy - Csukás-hegység

Fehér-patak szurdokvölgy - Csukás-hegység


A Fehér-patak völgyében egy sötét, vad szurdokot találunk, mely nem igazán jellemző a Csukás-hegységre. Megközelíthető a Zákány-csúcs felől, beereszkedve a Sterp-patak aszóvölgyén lefele. Vagy a Keresztút felől a sárga háromszög jelzésen, illetve az Esztena-tisztás felől, a kék háromszög jelzésen.

A geodoboz a Fehér-patak völgyében, a szurdok felső kijáratához került. Egyrészt itt valamivel jobb a rálátás a műholdakra, mint a viszonylag szűk szurdokban. Másrészt itt találtam alkalmas rejteket. A völgy látványosabb része a rejtektől a Sterp- és Fehér-patakok összefolyásáig található....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély kirándulóhelyei

Keressétek meg a Fehér-patak szurdokvölgy Csukás-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc