Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Gredistye-szoros
Deneverek barlangja Pestera
Kilato kereszttel Torcsvar
Varpanorama Torcsvar

Hozzászólások


Vizelde-vízesés

Vizelde-vízesés


A vízesés bio-geológiai rezerváció, travertinen jött létre. Magassága 15-20 méter. Nyáron a jellegzetes növényzet, télen a jégcsap-oszlopok teszik látványossá. A Török-patak bal oldalán, Alsó- és Felsőmoécs között, az autóúton közelíthető meg.

A rejtés időpontja: 2020. október 17.
Rejtekhely geodobozzal, pet előforma

Szerk. megj. A Vizelde- vagy Piszoár-vízesés elnevezés a román La Chisatoare helynév erőltetett fordítása, a szerkesztő találta ki. A román elnevezés a helybeliek jó humorérzékéről tanúskodik. Utal arra a hangra, amit a vízesés patakba zuhanó vízsugarai...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély Székelyföld látnivalói

Keressétek meg a Vizelde-vízesés rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc