Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


A sárkány háta - Mária kövei

A sárkány háta - Mária kövei


A Mária kövei sziklacsoport egy nagyon látványos sziklaképződmény, mely felülről nézve egy sárkány hátához hasonlít. Délkelet - északnyugat irányban helyezkedik el, és több sziklacsoportból, gerincrészből áll.

A geodobozt a legmagasabb gerincrészen helyeztem el. A sziklacsoport személygépkocsival is megközelíthető, bár az egész Macin inkább csak terepes járműveknek ajánlott. A gerincről látványos rálátás nyílik a Macin-hegységre, alatta a híres fotótémával, Berghezeanu fájával....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A sárkány háta
A sárkány háta
Bezergheanu fája
Bezergheanu fája
Nyugat felől nézve
Nyugat felől nézve
Az alacsonyabb sziklacsoportok
Az alacsonyabb sziklacsoportok
Hegyes sziklák
Hegyes sziklák
A sárkány gerince
A sárkány gerince

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a A sárkány háta Mária kövei rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc