Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Felső függőhíd - Kis-Békás

Felső függőhíd - Kis-Békás


Az új függőhíd lehetővé teszi, hogy száraz lábbal mehessünk végig a Magyarok-hídja - Mária-kő turista útvonalon. A hídról lehetőségünk van szemből, és ugyanakkor fentről, csodálni a Fehér-patak kétlépcsős vízesését, kőüstjét.

A rejtés időpontja: 2021. november 7. Rejtekhely geodobozzal...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Kis-Békás
Kis-Békás
Kőüst
Kőüst
Az első függőhíd
Az első függőhíd
A második függőhíd
A második függőhíd
A vízesés
A vízesés
Tájékoztató tábla
Tájékoztató tábla
Be kell ereszkedni a hídhoz
Be kell ereszkedni a hídhoz
A Kis-Békás felső függőhídja
A Kis-Békás felső függőhídja
Vashálóval biztosított híd
Vashálóval biztosított híd
Alattunk a befagyott patak
Alattunk a befagyott patak
Jégbefagyott vízesés
Jégbefagyott vízesés

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Felső függőhíd Kis-Békás rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Kis-Bekas vizeses
 • Kis-Bekas kilatopont
 • Maria ko Eszakkeleti kilato
 • Maria-ko Deli fal
 • Magyarok hidja

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Télen lezárt útvonal

  Amikor a legutóbb a Mária-kő kilátópontjainál jártam, még nem volt átadva az új függőhíd, így elmaradt annak bejárása...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc