Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Bethlen-kastely Arokalja
Sziget Arokalja
Tulipanfak Arokalja
Arokalja templom

Hozzászólások
Ez a rejtés nem adta könnyen magát...
Ambíciós keresés...


Síremlék a Bethlen-kastély közelében - Árokalja

Síremlék a Bethlen-kastély közelében - Árokalja


A Bethlen-kastély a 19. században épült, neobizánci stílusban. Ma a Babes–Bolyai Tudományegyetem Regionális Frankofón Központja működik benne, és tudományos konferenciák színhelye. Parkja arborétum, száznál több fafajjal. A park déli szélénél egy síremlék található, egy a Sajóba fulladt fiú emlékére.

Harmadszor kerestük fel ezt az impozáns kastélyt, és a kellemes kertet. Állapota egyre romlik, omlásveszély miatt már szalag van téve a lépcsőknél. A lombot tavaly ősszel online takarították el az egyetemisták. :)...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély kirándulóhelyei

Keressétek meg a Síremlék a Bethlen-kastély közelében Árokalja rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc