Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Síremlék a Bethlen-kastély közelében - Árokalja

Síremlék a Bethlen-kastély közelében - Árokalja


A Bethlen-kastély a 19. században épült, neobizánci stílusban. Ma a Babes–Bolyai Tudományegyetem Regionális Frankofón Központja működik benne, és tudományos konferenciák színhelye. Parkja arborétum, száznál több fafajjal. A park déli szélénél egy síremlék található, egy a Sajóba fulladt fiú emlékére.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A sétány
A sétány
A sírhely
A sírhely
Síremlék
Síremlék
A sírkő
A sírkő
A sír és környezete
A sír és környezete
Bethlen családi fotó
Bethlen családi fotó

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Síremlék a Bethlen-kastély közelében Árokalja rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Bethlen-kastely Arokalja
 • Sziget Arokalja
 • Tulipanfak Arokalja
 • Arokalja templom
 • Reformatus templom Cegotelke

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Szomorú mementó

  Könnyen megtaláltuk a sírt, a dobozt már nem annyira...
 • Ez a rejtés nem adta könnyen magát

  Árokaljára érkezve, egyszer az északkeleti kapun próbálkoztam, de az zárva volt...
 • Ambíciós keresés

  ...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc