Serban barlangja - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Baile Herculane - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Krassó-Szörény megye

Serban barlangja

Serban barlangja Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Serban barlangja rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
6139 Páfrányos-szoros. A Páfrányos-szoros, románul Cheile Feregari, Herkulesfürdőtől délre, a Nagy-Domogléd-csúcstól nyugatra található A feregari, ferigari szó valószínűleg a feriga szóból ered, ami magyarul páfrányt, harasztot jelent. 12183 Vasútállomás. Herkulesfürdőtől 8 km-re esik a jellegzetes, monarchia korabeli vasútállomás. (rejtekhely geodobozzal) 15301 Rosec-vízesés. (rejtekhely geodobozzal) 17829 Bánsági Szfinx. A bánsági szfinxnek nevezett kőszikla a Herkulesfürdőhöz tartozó terület délnyugati szélén, a Cserna folyó partján, a DN 6 jelzésű műút közelében található. 17870 Miháld vár. Mehádia a Belaréka-patak völgyében, Orsovától 23 km-re nyugatra, Herkulesfürdőtől 11 km-re északnyugatra fekszik. (rejtekhely geodobozzal) 22178 Fekete-szakadék. 27343 Római erődítmény. 55186 Falétra Scarisoara felé. (rejtekhely geodobozzal) 55600 Scarisoara temploma. 57723 Robbantott-szikla. A Robbantott-szikla a Cserna folyó jobb partján található, a Iuta-patak beömlésének közelében. 68446 Vízimalmok. Mehadika, 1911 és 1918 között Kismiháld, község a Bánságban, Krassó-Szörény megyében. 73121 Rejtett sziklakapu. 73407 Nagy-Szviniecsa-csúcs. Nagy-Szviniecsa-csúcs, románul Svinecea (Sviniecea) Mare. 81631 Vízimalmok. Vízimalmok. 82356 Ramnuta Mare vízesései.

Természeti értékek - Krassó-Szörény megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Fehér kereszt 0.23 km-re. RH1983 Fehér kereszt
Kis-Domogléd-csúcs 0.92 km-re. RH2574 Kis-Domogléd-csúcs
Nagy-Domogléd-csúcs 1.58 km-re. RH2573 Nagy-Domogléd-csúcs
Rablóbarlang 1.64 km-re. RH1916 Rablóbarlang Herkulesfürdő
Gőzölgő-barlang 1.88 km-re. RH3431 Gőzölgő-barlang Herkulesfürdő

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.