Borsafüred - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Baile Borsa Borsa - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Máramaros megye

Borsafüred

Máramaros siparadicsoma és téli üdülőhelye, a Borsa falutól 10 km-re fekvő Borsafüred. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Borsafüred rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
16231 Aranyos-Beszterce forrástava. Az Aranyos-Beszterce forrástava közvetlenül a Gargaló-csúcs északi fala alatt helyezkedik el, 1650 m magasan. 18837 Puzdra-csúcs. 19022 Gargaló-csúcs. 24897 Ember-csúcs. 25481 Csisa-nyereg. Csisa-nyereg, románul Saua Cisa. 30392 Sima-oldal. Sima-oldal, csúcs a Csisa-gerincen. 32775 Mosolygó-tó. Az egykori jégárak több szemet gyönyörködtető tengerszemet is az utókorra hagytak. 34031 Korhadt-nyereg. Korhadt-nyereg, románul Saua Putreda. 34436 Mihályos forrásai. 35984 Pietrosz-nyereg. 36016 Nagy-Pietrosz-csúcs. Nagy-Pietrosz-csúcs, románul Pietrosul Rodnei, Varful Pietrosul Mare. 36503 Nagy-Bukuly-csúcs. Nagy-Bukuly-csúcs, románul Varful Buhaescu (Bucuiescu) Mare. 36622 Rebra-tó. 36710 Rebra-nyereg. Rebra-nyereg, románul Saua Tarnita la cruce. 38478 Rebra-csúcs. 38666 Golgota-nyereg. Golgota-nyereg, románul Saua de sub Golgota Rodnei. 38757 Peleskóca nyerge felé. Ha mar az Unokon (2279 m) vagy, nem hagyhatod ki a Peleskoca nyerget sem.

Történelmi-kulturális értékek - Máramaros megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Lóhavas-vízesés 3.07 km-re. RH2091 Lóhavas-vízesés Radnai-havasok
Gonosz-kő 3.19 km-re. RH2289 Gonosz-kő Radnai-havasok
Galac-nyereg 4.83 km-re. RH2365 Galac-nyereg Radnai-havasok
Gargaló-nyereg 4.88 km-re. RH2367 Gargaló-nyereg Radnai-havasok
Galac-csúcs 5.1 km-re. RH2583 Galac-csúcs Radnai-havasok

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.