Navigálj valós időben a térképen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Kis-Beszterce - Új turisztikai látnivalók - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Geotrekker

Kis-Beszterce | Hol van ez a hely?

A Kis-Besztercés-t legrövidebb úton a Ratosnya völgyén közelithetjük meg, kék keresztet, majd kék háromszöget követve. Nem ajánlom ezt az útvonalat, csak gyakorlott kalandra vágyó túrázóknak, mivel a jelzések nagyon gyengék, a kidőlt fák, a patak, meg a bokrok rendkivül nehézzé és lassúvá teszik a haladást. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a térképen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek:. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Kis-Beszterce fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már több mint 22.550 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Kis-Beszterce! Érdemes regisztrálni!

Milyen fontos látványosságok és látnivalók vannak a Kis-Beszterce közelében?
Tiha-tető Kelemen-havasok. A Tihu csúcs megközelitését Palotailváról ajánlom: Ilva patak völgye (piros kereszt), Nagy Ilva patak völgye (kék kereszt), Tihu patak volgye (Tiha Ilvei kék pont). (látnivaló és geodoboz)
Tatár-tető. Kőnyúl Kelemen-havasok. Ezek egyike egy nyúl formájú szikla. (itt geodobozt is lehet keresni)
Pietrosz-csúcs. (itt geodobozt is lehet keresni)
Sebes-patak völgye Kelemen-havasok. Tamó sziklavára. Már Erdély területén található. (itt geodobozt is lehet keresni)
Románul - in limba romana: Varful Bistriciorul

- Maros megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Regisztrált felhasználók lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • A látnivalók adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Kis-Beszterce gps koordináta letöltés
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás a térképen

Néhány hozzászólás


 • karbantartás, pápánás - A társrejtő természetesen a rejtő társa - avagy párja, ha úgy tetszik, aki hűségesen várja haza a rejtőt a lehetőségek országából (s akivel Kelemen-gerinctúrájuk alkalmával együtt rejtették tavaly a dobozt)...
 • Karbantartás, geodobozok és a papné - Nem tudom, hogy ki lehet a társrejtő, viszont István tudom, hogy élete kalandját éli a minden lehetőségek országában...
 • Elkallódott - Sajnos ennek a ládának annyi...
 • ladalopo - Hazakerult a rejto a lehetosegek orszagabol :)) Sajnalom hogy laba kelt a kisbesztercei ladamnak :( Ha sikerul meg iden eljutnom oda, igerem ujratelepitem ha nem lesz tul nagy a ho...
 • Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Kis-Beszterce? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen több mint 8.200 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.


Turisztikai látnivalók a közelben


Kis-Tiha-nyereg 4.24 km-re
RH1961 Kis-Tiha-nyereg
Sziklafal 5.76 km-re
RH3755 Sziklafal Gyöngyös-patak
Tiha-vízesés
A Tiha-vízesés a Kelemen Nemzeti Parkban található.
Gyöngyös-patak vízesései 6.3 km-re
RH4462 Gyöngyös-patak vízesései Kelemen-havasok

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről Maros megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Felhasználóink eddig több mint 3.550 természeti értéket és történelmi-kulturális vonatkozású helyszínt mutattak be, a Kárpát-medencében.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.