Pócstelke dombjai - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Paucea Blajel - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Szeben megye

Pócstelke dombjai

Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Pócstelke dombjai rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
22884 A vágy forrása. A vágy forrása. 26009 Három tölgy-tó. 27004 Evangélikus erődtemplom. 1283-ban Mons Marie néven jelentkezik a forrásokban. 30332 Ivánfalva tava. 31843 Erődtemplom. 1331-ben említik először oklevélben Ekeemezö Maior néven. 32326 Református templom. 33893 Nagyekemező vára. A Küküllőközi dombvidék területén, a Nagyekemezői-patak mellett fekszik Nagyekemező község. 41624 Református templom. 42117 Kisekemező temploma. 45505 Evangélikus templom. Kund evangélikus templom szakrális építmény a XIV. 48921 Erődtemplom. Muzsna szép, titokzatos hangulatú erődtemploma a 15. 51593 Evangélikus templom. 52042 Református templom. 52218 Nagybaromlak. Nagybaromlak 5 km-re fekszik Kiskapustól. 52777 Gógán vára. Gógánváraljától északra eső hegy tetejét a középkorban Gógán vára koronázta. 54426 Templomerőd. Berethalom Medgyestől keletre, kb.

Természeti értékek - Szeben megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Lutheránus templom 2.15 km-re. RH1118 Lutheránus templom Balázstelke
Magyarsáros 3.77 km-re. Magyarsáros látnivalója a kizárólag faelemekből összeállított harangláb.
Evangélikus erődtemplom 5.32 km-re. Küküllőkőrös temploma a XIV.
Gótikus erődtemplom 5.57 km-re. Szászbogács templomáról nem beszélnek középkori oklevelek, de késő gótikus építészeti elemei alapján építési idejét a XV.
Lutheránus templom
Darlac templomát megelőzte egy a XIII–XIV.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


  Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.