Geotrekker
Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni a turisztikai látnivalót!
Szilágyperecseni hagymaszobor - Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Szilágyperecseni hagymaszobor | Hol van ez a hely?

Szilágyperecseni hagymaszobor..

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a Szilágyperecseni hagymaszobor fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22747 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

>>> Fedezzétek fel a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen a Szilágyperecseni hagymaszobor! Érdemes regisztrálni!

Szállás

Szállás a közelben


Keress szállást Szilágyperecseni hagymaszobor közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 33.67 km-re levő látnivalókkal: Sárkányok kertje - Almásgalgó (20 kép). A Szamos menti hátság nyugati peremvidékén, Zsibó várostól 8 km-re található a gigászi kőamfiteátrum, a Sárkányok kertje.
14714740651100
14714740661101
14714740671102
14714740681103
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak a Szilágyperecseni hagymaszobor közelében?
Református templom. 13.
Református templom. A népi emlékezet szerint Szilágyzovány nevének eredete a sovány (terméketlen, mocsaras, lápos) szóból ered. (látnivaló és geodoboz)
Katolikus templom. Szilagysagi csavargasok 2 - Ez mar nem olyan volt mint a reformacioe. Református templom. 15.7 km-re. Zilah református temploma eredetileg római katolikus. Szilagysagi barangolasok - Szilagysagban csavarogva ide is elerenk. (látnivaló és geodoboz)
Faház. Műemlék faház az iskola udvarán, egykori lakóépület.
Valkó vára. A várat 1300 körül építették, az egykori valkói uradalom központjaként. Kirabolt rejtek - A várat, valamint a rejteket megtaláltuk, de sajnos ki van rabolva! A helyiek kedvesek, segítőkèszek.
Fatemplom. Szilágykorond kis román falu, Szilágycsehtől 23 km-re nyugatra fekszik.
Porolissum római őrhely. Porolissum az ókori Dacia provincia egyik legfontosabb központja Zilahtól 8 km-re keletre Mojgrád település közelében található. Római út - Nagyszerű érzés a római úton sétálni. (látnivaló és geodoboz)
Fatemplom. 23.5 km-re. (turisztikai hely geoládával) Berettyó forrása. Nagyon szép, békés és tiszta hely - Köszönjük a rejtést, csak ajánlani tudjuk! A bővizü karsztforrás vize kristálytiszta, finom. Márkaszék vára Szilágy megye. Szent Mihály és Gábriel fatemplom. Szent Mihály és Gábriel fatemplom - Vaskapu, románul Poarta Salajului.
Füvészkert és Wesselényi kastély. A Füvészkert, melynek 25 ha terjedelme van, Zsibó észak-keleti részén terül el, a Szamos második teraszán, és örvendetes módon fejleszti tovább a barokk kastély ősi parkjának maradványait, melynek alapjait valamikor a Wesselényi bárók helyezték le. Nem sikerult - A hely megvan, a dobozt sajnos a nagy tomeg miatt nem igazan tudtam megkaparintani.
[ Fel ↑ ]

Különleges látnivalók - Szilágy megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

 • Hozzászólás és bejelentés
 • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Szilágyperecseni hagymaszobor adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
 • Navigálás valós időben a terepen!

Néhány hozzászólás

  Sikerült eljutni a környékre? Tetszett a Szilágyperecseni hagymaszobor? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

  Turisztikai látnivalók a közelben

  Valkó vára
  Valkó vára
  Valkó vára Valkóváralja határában, a Berettyó és a Halastó patak által határolt sziklán, a Várhegyen áll.
  Porolissum római őrhely
  Porolissum római őrhely
  Porolissum az ókori Dacia provincia egyik legfontosabb központja Zilahtól 8 km-re keletre Mojgrád település közelében található.

  Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Szilágy megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3602 helyszínt mutattunk be.

  [ Fel ↑ ]
  Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.