Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Kereszteny-havas-csucs
Harom kislany-tisztas
Kokapuk ele-csucs
Kokapuk ele-tisztas

Hozzászólások
Re: Schulerau-kapu...
Re: Schulerau-kapu...
Re: Schulerau-kapu...


Schulerau-kapu

Schulerau-kapu


Brassó Pojána Erdély legdrágább és legnépszerűbb síközpontja. Több különböző nehézségű és hosszúságú sípályájára kabinos felvonóval, ülőlifttel vagy sífelvonóval lehet feljutni. Brassóból félóránkánt indulnak buszok, az Aro Palace szálloda közeléből.

A kabinos sífelvonó aljától, N45° 35.232' E025° 33.155' indulunk. Mehetünk a felvonóval is egész a tetőig, majd innen leereszkedünk a Sculerau-kapunak nevezett sziklákig. Vagy gyalog is felkapaszkodhatunk a hegyre, vagy a szerpentinező ösvényen, vagy végig a felvonó alatt. ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Schulerau-kapu rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc