Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Schulerau-kapu

Schulerau-kapu


Brassó Pojána Erdély legdrágább és legnépszerűbb síközpontja. Több különböző nehézségű és hosszúságú sípályájára kabinos felvonóval, ülőlifttel vagy sífelvonóval lehet feljutni. Brassóból félóránkánt indulnak buszok, az Aro Palace szálloda közeléből.

A kabinos sífelvonó aljától, N45° 35.232' E025° 33.155' indulunk. Mehetünk a felvonóval is egész a tetőig, majd innen leereszkedünk a Sculerau-kapunak nevezett sziklákig. Vagy gyalog is felkapaszkodhatunk a hegyre, vagy a szerpentinező ösvényen, vagy végig a felvonó alatt. ...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Na lássuk mi is van benne!
Na lássuk mi is van benne!
Innen gyönyörű a kilátás
Innen gyönyörű a kilátás
A csipet csapat
A csipet csapat

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Schulerau-kapu rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Kereszteny-havas-csucs
 • Harom kislany-tisztas
 • Kokapuk ele-csucs
 • Kokapuk ele-tisztas
 • Magas-csucs

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Csak most

  Ha már a télen, sízés közben nem kerestük meg...
 • Elso dobozunk

  Megtalaltuk! Azt hiszem megfertozodtunk mi is...
 • Megtaláltam

  Kis zöld emberkét és egy öngyújtót tettem bele...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc