Őslénypark - Barcarozsnyó - Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Cycle Map Rasnov - környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe - Brassó megye

Őslénypark - Barcarozsnyó

Dél-Kelet-Európa egyik legnagyobb őslényparkja Barcarozsnyón található, a település feletti sziklákon épült középkori parasztvár közelében. Az 5 millió eurós beruházásból létesített szórakoztató központ 1,4 hektáron terül el, és 45 életnagyságú őslényt mutat be. Gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség. Részletek regisztráció után.

***
Néhány kép: A bejárat Pista bá méretű fogak Pista bá az óriáskrokodil szájában A cseszlezaurusz fogai között Őslény-rágógumi Pista bá, a fogorvos Ősberbécs A kedvenc A megtaláló Méretek Szabad-e etetni?... *

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Őslénypark Barcarozsnyó rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.


Rejtekhelyek a közelben:
19675 Rozsnyói szoros. 20737 Magas-csúcs. Magas-csúcs (Fata Inalta). 21478 Kőkapuk éle-tisztás. 21591 Kőkapuk éle-csúcs. 21952 Schulerau-kapu. Brassó Pojána Erdély legdrágább és legnépszerűbb síközpontja. 22093 Három kislány-tisztás. 22200 Salamon sziklái. Salamon sziklái. 23362 Lenföldek tisztása. 23704 Keresztény-havas-csúcs. 26838 Lóhavas. Lóhavas (Spinarea Calului). 31664 Bolgárszegi-kapu. 31962 Fekete Torony. 32245 Cenk-hegy. A 957 m magas Cenk-hegy Brassó délkeleti oldalán emelkedik. 32464 Fekete templom. Brassó, Szászföld központja, Erdély egyik legfejlettebb városa, évszázadokon át fontos kereskedelmi csomópont. 32565 Fehér Torony. Fehér torony. 32794 Hirscher-ház. Hirscher-ház, Kereskedők Háza, Kaufhaus.

Különleges látnivalók - Brassó megye
* A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.

Turisztikai látnivalók a közelben


Barcarozsnyó vára 0.57 km-re
RH4528 Barcarozsnyó vára hangyalka
A barcarozsnyói vár
Brassótól délnyugatra, a Vidombák-patak partján fekszik Barcarozsnyó, a szász mezőváros.
Fundáta-völgyi barlang
A barcarozsnyói Fundáta-völgyi barlang Rozsnyótól 3,5 km-re található, nem messze a rozsnyói vártól, 790 méter tengerszint feletti magasságban.
Pogányok templomocskája
A Pogányok templomocskája egy látványos sziklaalakzat az erdő közepén, hangulatos környezetben, nem messze a Barcarozsnyói barlangtól.
Aranygödör-kilátó 5.24 km-re. Aranygödör-kilátó és zsomboly (Groapa de Aur) - Keresztény-havas.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


 • Vissza az időben - Az őslényeket ízléses környezetben találtuk, beindította a fantáziánkat: "Milyen lehetett?" A család apraja-nagyja jól szórakozott...
 • Őslények, a kedvencek - Kirándulás, gyerekek és a kedvencek, az őslények...
 • Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2023 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.