Geotrekker
Navigálj valós időben a terepen, segítünk megtalálni az itt elrejtett kincsesládát!
Őslénypark - Barcarozsnyó - Turisztikai túracélpont-adatbázis - Kapcsolat - Bejelentkezés - Regisztráció
 

Őslénypark - Barcarozsnyó

Őslénypark - Barcarozsnyó | Hol van ez a hely?

Dél-Kelet-Európa egyik legnagyobb őslényparkja Barcarozsnyón található, a település feletti sziklákon épült középkori parasztvár közelében. Az 5 millió eurós beruházásból létesített szórakoztató központ 1,4 hektáron terül el, és 45 életnagyságú őslényt mutat be...

Térképek, részletes leírások és hozzászólások, fényképek, keresési lehetőség, navigáció a terepen valós időben - bejelentkezés után.

***
Képek: A bejárat Pista bá méretű fogak Pista bá az óriáskrokodil szájában A cseszlezaurusz fogai között Őslény-rágógumi Pista bá, a fogorvos Ősberbécs A kedvenc A megtaláló Méretek Szabad-e etetni?. * A fotókért jelentkezz be a felhasználói fiókodba!

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet az Őslénypark Barcarozsnyó fotóalbumba! A Rejtekhely képtárában már összesen 22746 fényképet tudsz megtekinteni.

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, Erdély, illetve a Kárpát-medence természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Fedezzétek fel Barcarozsnyó és a környék turisztikai értékeit, ismerjétek meg az általunk bemutatott szép és érdekes látnivalókat, mint amilyen az Őslénypark! Érdemes regisztrálni!

>>> Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A legközelebbi település Barcarozsnyó, 0.95 km távolságra található.
Szállás

Szállás Barcarozsnyó - Brassó vármegye


Keress szállást Barcarozsnyó közelében, egyszerűen és könnyen!
Kattintás előtt válaszd ki a szállástípust!

Fotóalbum, 0.53 km-re levő látnivalókkal: Barcarozsnyói vár (5 kép).
1471473937980
1471473938981
1471473940982
1471473946983
Milyen fontos látványosságok és népszerű látnivalók vannak az Őslénypark Barcarozsnyó közelében?
Schulerau-kapu. Több különböző nehézségű és hosszúságú sípályájára kabinos felvonóval, ülőlifttel vagy sífelvonóval lehet feljutni. Csak most - Ha már a télen, sízés közben nem kerestük meg. (itt geodobozt is lehet keresni)
Salamon sziklái. X faktor? - Meglett a doboz ezen a szép őszi délutánon. (turisztikai hely geoládával) Keresztény-havas-csúcs. Lóhavas. Lóhavas (Spinarea Calului) - Keresztény-havas.
Bolgárszegi-kapu. Pillangót fogni hóesésben - Forralt bor. Cenk-hegy. Gabony lépcső - Nem is értem, hogy eddig, hogy nem kerestük meg ezt a geodobozt, de most eljött az ideje, ezen a februári kissé borús, de inkább tavaszi mint téli napon, korcsolyázás előtt felsétáltunk a Gabony lépcsőkön és megkerestük ezt a dobozt. (turisztikai hely geoládával) Fekete templom. Brassó, Szászföld központja, Erdély egyik legfejlettebb városa, évszázadokon át fontos kereskedelmi csomópont. Megtaláltuk - Még márciusban megtaláltuk.
Fehér Torony. Fehér torony - Brassó. Egy regi tartozas - Szegyen nem szegyen egyik legnehezebb brassoi dobozom volt. (különleges hely geodobozzal)
Hirscher-ház.

Őslénypark Barcarozsnyó románul - in limba romana: DinoParc Rasnov

[ Fel ↑ ]

Különleges látnivalók - Brassó megye
* Részletek regisztráció után. A fényképeket bejelentkezés után lehet megtekinteni.
[ Fel ↑ ]

Regisztrált felhasználók lehetőségei

  • Hozzászólás és bejelentés
  • Turisztikai látnivalók keresése kulcszóra és koordináták körül
  • Utolsó megtalálások és hozzászólások
  • Őslénypark adatlapjának követése
  • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
  • Barcarozsnyó térkép, OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
  • Látnivalók a felhasználó földrajzi helyzetének közelében
  • Navigálás valós időben a terepen!

Néhány hozzászólás

  • Vissza az időben - Az őslényeket ízléses környezetben találtuk, beindította a fantáziánkat: "Milyen lehetett?" A család apraja-nagyja jól szórakozott...
  • Őslények, a kedvencek - Kirándulás, gyerekek és a kedvencek, az őslények...

Sikerült eljutni Barcarozsnyó környékére? Tetszett az Őslénypark? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat! Már összesen 8224 hozzászólás olvasható a webhelyünkön.

Turisztikai látnivalók a közelben

Barcarozsnyó vára
Barcarozsnyó vára 0.57 km-re
RH4528 Barcarozsnyó vára
A barcarozsnyói vár
A barcarozsnyói vár
Brassótól délnyugatra, a Vidombák-patak partján fekszik Barcarozsnyó, a szász mezőváros.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes kirándulóhelyekről Brassó megyében? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket! Már 3614 helyszínt mutattunk be.

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2024 Rejtekhely.ro, a hivatalos magyar geotrekking webhely. Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön, Erdélyben, és a Kárpát-medencében. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld, Erdély, és a Kárpát-medence látványosságai, látnivalói.