Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Ferenc József szobrának talapzata - Karánsebes

Ferenc József szobrának talapzata - Karánsebes


Ferenc József egészalakos szobrát 1906. október 7-én avatták fel Karánsebesen. 1943-ban eltávolították, azóta a talapzaton Dragalina tábornok szobra áll.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A volt szálloda
A volt szálloda
Katolikus templom
Katolikus templom
Sétáló utca
Sétáló utca
Homlokzat 1
Homlokzat 1
Homlokzat 2
Homlokzat 2
Homlokzat 3
Homlokzat 3
Múzeum
Múzeum
Azért Ferenc Jóska jobban nézne ki
Azért Ferenc Jóska jobban nézne ki
Platánok
Platánok
Harangjáték
Harangjáték
Református templom
Református templom
Városháza
Városháza

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Ferenc József szobrának talapzata Karánsebes rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Szervesdi narciszret
 • Tibiscum romai municipium
 • Szervesd tava
 • Szerelem alagut Obrezsa
 • Sebestorony

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Ferenc Jóska

  Az igazat megvallva, szerintem az öreg császár jobban nézett ki azon a talpazaton...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.18 másodperc