Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Leanykavar
Bagoly-forras
Reformatus templom Sepsibodok
Soskut forras Oltszem

Hozzászólások
Nem annyira fontos a dobozka...
Szájbarágós segítség...
A dobozka a helyén van...


Oltszemi emlékpark

Oltszemi emlékpark


A turulmadaras emlékmű 2006-ban készült a honfoglalás és hősi halottak emlékére. Elkészültekor nagyon sokan megálltak, és megcsodálták a szép székelykaput, a zsindellyel fedett emlékművet. A kis parkban időközben egy emlékfenyő is helyet kapott, melyet Juhos Gábor maratoni futóval és Tulit Zsomborral együtt ültettünk.

Oltszem (Kovászna megye, Románia) egy kis falu, amely a Sepsiszentgyörgy - Csíkszereda útvonalon fekszik. Nevét a mellette lévő folyóról, az Oltról kapta. Az Olt, folyásának ezen a szakaszán szélesedik ki folyóként, kinyílik, mint egy szem. Úgymond, ez hely az Oltnak a "szeme". Innen a név: Oltszem.

A folyó ezen a szakaszon...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Oltszemi emlékpark rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc