Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Keresztelő Szent János fakápolna - Mikháza

Keresztelő Szent János fakápolna - Mikháza


Keresztelő Szent János-fakápolna és Erdély legrégebbi élő hársfája - Mikháza

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Mesebeli házikó
Mesebeli házikó
Keresztelő Szent János-fakápolna
Keresztelő Szent János-fakápolna
A hárs a kápolna alatt gyökerezik
A hárs a kápolna alatt gyökerezik
Újabb? bádogtető
Újabb? bádogtető
Régi sírkövek - 1
Régi sírkövek - 1
Régi sírkövek - 2
Régi sírkövek - 2
Remek faajtó
Remek faajtó

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Keresztelő Szent János fakápolna Mikháza rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc