Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Tartogovara Miklosvar
Reformatus templom Szarazajta
Reformatus templom Bodos
Zathureczky temeto

Hozzászólások
Segitseggel...
Re: Bükkfej láda...
Re: Bükkfej láda...


Bükkfej láda

Bükkfej láda


A Baróti-hegység turisztikai szempontból alig feltárt, alig használt vidék, pedig lombos erdőivel, hangulatos ligeteivel üdítő változatosságot jelent a körötte lévő magashegységek zordon rengetegeihez képest. A korábban létezett, ma már nyomokban vagy egyáltalán nem fellelhető jelzett turistautak frissítése során helyeztük el a hegység nyugati gerincén, 3 ut találkozásának közelében ezt a dobozt.

"Erdővidékről bizton állíthatjuk, hogy a Kárpát-medence különösen szépre sikerült vidéke. Ezt mi, akik itt születtünk és itt élünk bizton állíthatjuk, hisz hatalmas erdőrengetegek övezik a vidéket, számos barlang, borvízforrás, ásvány, roppant változatos élővilág teszi csodálatossá e tájat. Ezt állítják...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Bükkfej láda rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc