Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Régi városi stadion - Marosvásárhely

Régi városi stadion - Marosvásárhely


A marosvásárhelyi régi városi stadiont 1906-ban nyitották meg. A múltban itt hazai és nemzetközi futballmérkőzéseket és atlétikai versenyeket bonyolítottak le. Marosvásárhely első futballpályáját a Nagyállomás mellett, a Hűtőház területén hozták létre, majd a 30-as évek elején a Ligetben építenek egy fa-, majd egy 500 személyes betonlelátót, amit belefoglalnak a 60-as években emelt 16 ezer férőhelyes körlelátóba.

Időpont: 2011 május 28
Az újrarejtés időpontja: 2014 szeptember 29
A rejtés típusa: Hagyományos geodoboz, 3x6 cm-es dobozka ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Túrák

Keressétek meg a Régi városi stadion Marosvásárhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Turbina Marosvasarhely
Regi Varosi Strand Marosvasarhely
Aranykakas
Lovaspalya

Hozzászólások
Pixel
Terepszemle...
Végre megközelíthető...
Új geodoboz új rejtekben...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc