Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Mihály-havas - Madarasi Hargita

Mihály-havas - Madarasi Hargita


A Madarasi Hargita üdülőtelep központjából indulva, a Súgó–pálya felső részén, elérjük az erdőt. Nyáron szekérúton, télen gyalogösvényen 20 perc alatt felérünk a Mihály-havas 1685 m magas csúcsára.

Bár nyugati irányba magasra nőtt fenyők gátolják a kilátást, észak, kelet, és dél felé szép kilátás nyílik a környező hegyekre, völgyekre. Innen látható legszebben a Madarasi Hargita  üdülőtelepe, a turistaházakkal. A második osztrák katonai felmérés térképén a Mihály-havas vagy Nagy-Mihály, Nagy Bagoly kő Teteje néven szerepel....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Mihály-havas Madarasi Hargita rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Kis Bagolyko
Transzhargita
Kigyo-vizeses Vargyas-patak
Tetoterasz Madarasi Hargita

Hozzászólások
Pixel
Napfeny es hullamok...
Nagy Mihály - régi doboz...
sízés meg a hullámok...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc