Pixel
Cycle Map, környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe

Mihály-havas - Madarasi Hargita Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Mihály-havas - Madarasi Hargita

Mihály-havas - Madarasi Hargita


A Madarasi Hargita üdülőtelep központjából indulva, a Súgó–pálya felső részén, elérjük az erdőt. Nyáron szekérúton, télen gyalogösvényen 20 perc alatt felérünk a Mihály-havas 1685 m magas csúcsára.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.

***

Néhány kép a Mihály-havas - Madarasi Hargita képtárból:

Snowboard-pálya
Snowboard-pálya
A Nagy-Mihály sípálya vázlata
A Nagy-Mihály sípálya vázlata
Madarasi Harghita 1
Madarasi Harghita 1
Madarasi Harghita 2
Madarasi Harghita 2

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Mihály-havas Madarasi Hargita rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben android alkalmazása nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.

Rejtekhely android alkalmazás

Turisztikai látnivalók a közelben


Kis-Bagolykő
Kis-Bagolykő 1.55 km-re
Bár a Madarasi Hargita üdülőhely széléről, a Vargyas fejéből látszik ez a szikla, a Kis-Bagolykőnek nevezett sziklát kevesen ismerik.
Transzhargita
Transzhargita 1.55 km-re
RH1750
Kígyó-vízesés a Vargyas-patak oldalágán
Kígyó-vízesés a Vargyas-patak oldalágán 1.74 km-re
A Szentegyházasfaluból a Madarasi Hargitára vezető út mellett, a mini vízierőműtől északra kb.
Tetőterasz
Tetőterasz 2.05 km-re
A Madarasi Hargita tetőteraszán, alkonyatkor, remek naplementés fotókat lehet készíteni.
Madarasi Hargita-csúcs
Madarasi Hargita-csúcs 2.15 km-re
A Madarasi-Hargita a Hargita-hegység és a Székelyföld legmagasabb hegye, egy egykori sztratovulkáni kráter peremének északi maradványa.

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


 • Napfeny es hullamok - Ivo felol jottem, megneztem magamnak a Kecskevesz via ferratta -t, (leven, hogy hetvegere fenykepezogep nelkul maradtam), de volt nalam buvarszemuveg, ugy, hogy aranylag hamar raakadtam a dobozra :-)Szep a kilatas, megeri felkeresni...
 • Nagy Mihály - régi doboz - Mivel fent voltunk a Madarasi Hargitán, felugrottunk ide is, hogy egy új dobozt tegyünk a régi helyett, de amint felértünk ide a Nagy-Mihályra meglepetés fogadott, a régi doboz ott hevert a földön...
 • sízés meg a hullámok - Akkor csak halkan mondom, hogy nagyon jó volt a sízés...
 • Eltűntek a hullámok? - Lehetne egy picit részletesebben? A bejegyzésedből az derül ki, hogy a hullámok elköltöztek, de a láda ott maradt...
 • Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.