Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Uz Bence sirja
Szekelyvarsag Talasberce
Tartod vara
Csorgoko vizeses

Hozzászólások
Kő mögött, kő alatt...
Modern es hagyomanyos...


Gergely János-féle kővályú - Székelyvarság

Gergely János-féle kővályú - Székelyvarság


Gergely (Matyi) János-féle 120 éves kővályú - Székelyvarság

Kissé extrém volt a beereszkedésünk a terepjáróval az alul jég, felül latyak úton, a kilátótól a vályúig. Előbb megkerestük az István által bemutatott modern-hagyományos ötvözetet.

Majd a zuhogó esőben rejtettünk a kővályúnál. Pontosabban "letettük" a vályú mellé, egy kő alá, mondván, hogy majd...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Gergely János-féle kővályú - Székelyvarság rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc