Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Szakadék kőbabákkal - Bilak

Szakadék kőbabákkal - Bilak


Különleges formájú homokkövek látványában gyönyörködhetünk Besztercétől 17 km-re, Szászrégen irányába, a DJ154 jelzésű útvonalon, Bilak, románul Domnesti, település előtt, az út bal oldalán.

A táj lankás domboldalakkal tarkított. A kőbabák taréjszerűen elhelyezkedve tartanak a domb teteje felé. A homok színe sárgás-barna....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Kőbabák - 1
Kőbabák - 1
Kőbabák - 2
Kőbabák - 2

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Szakadék kőbabákkal Bilak rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Varhegy Szeretfalva
 • Evangelikus templom Harina
 • Arokalja vara
 • Sajomagyarosi var
 • Arokalja templom

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Kőgombák színes gyíkkal

  Sikerült az út túloldalán, a kőgombákkal szemben félrehúzni, leparkolni...
 • Homokkövek

  A kiszsolnai evangélikus templom után megkerestük ezt a rejtekhelyet is...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc