Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Gógán vára - Gógánváralja

Gógán vára - Gógánváralja


Gógánváraljától északra eső hegy tetejét a középkorban Gógán vára koronázta. Valamikor a 16. században pusztult el végleg. Romjait a község lakosai teljesen elhordták. A vár helyén mára csak a vár árkai és sánca, valamint a bozótos plató közepén tátongó üreg figyelhető meg.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Külföldiek háza
Külföldiek háza
A református templom
A református templom
A jegyzetfüzet
A jegyzetfüzet
Találat
Találat

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Gógán vára Gógánváralja rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Reformatus templom Goganvaralja
 • Erodtemplom Szaszormenyes
 • Evangelikus templom Kund
 • Bolyai Janos edesanyjanak emlekhelye
 • Reformatus templom Bonyha

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Szép kis várhely

  Sajnos dél felől indultunk a dombnak felfelé, jobb lett volna az északi úton elindulni...
 • Közeli látnivalók

  Gogánváraljára érkezve előbb a haranglábot akartuk megnézni, és rejteni ott...
 • Szárnyas hangyák vették birtokba a geodobozt

  Gógánváralja egyik látnivalója a református templom és harangláb...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc