Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kislépcső-vízesés - Kománfalva

Kislépcső-vízesés - Kománfalva


A kománfalvi medence, beleértve a várost is, a Csíki-havasok északkeleti lábánál helyezkedik el. Itt található a Tatros egyik oldalágának, a Szupán-pataknak a völgye. Ez utóbbi első fontosabb mellékága, a bal oldalról beömlő Fény-patak. Viszonylag rövid, a vízesésétől a torkolatig mindössze 250 m távolság van.

A zuhatag kb. 7 m, majdnem függőleges esése van, szabadon nem mászható. A Fény-patak jobb oldalán található dombról lett elnevezve....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túrák

Keressétek meg a Kislépcső-vízesés Kománfalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Farao-szikla
Az orias kove
Aszo tava
Tarnica to

Hozzászólások
Pixel
A nehezebb megközelítés...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc