Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Gyulafalva
Laur hegy Kommando
Kommando
Kommandoi ringo hid

Hozzászólások
Ki gondolná?...
Kommandó- Vadász patak...
lefele a Baszkan...


Vadász-patak

Vadász-patak


A Vadász patakánál volt valamikor a határvonal, a régi öregek szerint. A vasút sajnos már rég nincs, csak a hídfő maradványai. Kár volt felszedni. Gyerekkoromban ide jártunk szamócát szedni, és innen egy élmény volt Komandóra visszavonatozni. A csutakok körül, és a köveken sütkérező viperákat számodolni :-)

Most már szívhatjuk a fakitermelés teherautóinak porát, a Baszka-patak partján. És a fogunkat, hogy ez is odalett. A Vadász-pataknál a felszedett vasút nyomait és a régi vasúti hídfőt akarjuk nektek itt megmutatni. ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Térkép

Keressétek meg a Vadász-patak rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc