Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Vadász-patak

Vadász-patak


A Vadász patakánál volt valamikor a határvonal, a régi öregek szerint. A vasút sajnos már rég nincs, csak a hídfő maradványai. Kár volt felszedni. Gyerekkoromban ide jártunk szamócát szedni, és innen egy élmény volt Komandóra visszavonatozni. A csutakok körül, és a köveken sütkérező viperákat számodolni :-)

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Innen lépnénk a hídra...
Innen lépnénk a hídra...
Ilyennek láttuk a hídfőt
Ilyennek láttuk a hídfőt
Megtaláltuk
Megtaláltuk
Fenyők rejtik a hídfőt is
Fenyők rejtik a hídfőt is

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Vadász-patak rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Gyulafalva
 • Laur hegy Kommando
 • Kommando
 • Kommandoi ringo hid
 • Sikloteto Kommando

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Ki gondolná?

  Biciklizünk a megye legmagasabb településének környékével ismerkedve, s ha nem tudnánk, hogy keresnünk kell a rejteket, talán tovább hajtanánk...
 • Kommandó- Vadász patak

  A Lakócáról leérve megkerestük ezt a geodobozt is...
 • lefele a Baszkan

  Meg nem tudtuk ,hogy mi is var meg rank...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc