Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Teleki Téka Könyvforgó - Teleki-Bolyai könyvtár - Marosvásárhely

Teleki Téka Könyvforgó - Teleki-Bolyai könyvtár - Marosvásárhely


A Teleki Téka munkaközössége egy könyvespolcot helyezett el, az épület bejáratánál. Célja, hogy megteremthesse a lehetőséget a könyv szabad csereberéjére. Itt mindenki kedvére válogathat, és örökbe fogadhat a különböző kiadványokból. Viszonzásképpen nem kell egyebet tenni, mint az otthoni könyvespolcról lekívánkozó könyveket ugyanerre a helyre elhozni.

A Teleki - Bolyai Könyvtár

A marosvásárhelyi Teleki-Bolyai Könyvtár az elmúlt századok európai könyvkultúrájának egyik leggazdagabb erdélyi gyűjtőhelye. Több mint kétszázezer kötetével enciklopédikus tudománytár, bibliofil ritkaságok őrzője. Törzsanyagát két nagyobb könyvgyűjtemény,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély látnivalói

Keressétek meg a Teleki Téka Könyvforgó Teleki-Bolyai könyvtár Marosvásárhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Bolyai teri unitarius templom
Igazsagugyi palota Marosvasarhely
Bolyaiak szobra
Pseudosphaera

Hozzászólások
Pixel
Munkából hazafelé...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc