Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Gyalogoshíd - Marosvásárhely

Gyalogoshíd - Marosvásárhely


Gyalogoshíd - Marosvásárhely

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A hídon
A hídon
Kilátás
Kilátás
A gát
A gát
Gyalogoshíd 2
Gyalogoshíd 2
Tartószerkezet
Tartószerkezet
Sodrony
Sodrony
Hídpillér
Hídpillér
Részlet 1
Részlet 1
Részlet 2
Részlet 2
Részlet 3
Részlet 3
Gyalogoshíd részlet
Gyalogoshíd részlet
Gyalogoshíd
Gyalogoshíd

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztrálj a játszóterünkre. Jelenleg több mint 6.500 általunk bemutatott rejtekhely vár arra, hogy felfedezd! Az általunk rejtett geodobozok egyediek. Kevés kivétellel, sehol máshol nincsenek közölve.

Keressétek meg a Gyalogoshíd Marosvásárhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Csok
 • Szerelmes par Marosvasarhely
 • A volt Varosi Kozuzem epuletei Marosvasarhely
 • Aranykakas
 • Uj Varosi Strand Marosvasarhely

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Szombat esti felderítés I. rész - Úgy adódott, hogy szombat délutánomat a városban kellett töltenem...

 • Gyerekek nélkül - Szép, napos időben indultunk kincskeresésre...

 • Gyerekekkel - Hideg, szeles időben indultunk kincsvadászatra a gyerekekkel... • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc