Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Katolikus templom Tovis
Diod vara
Borosbenedek
Ticuiata-szikla

Hozzászólások
Tövis...


Református templom - Tövis

Református templom - Tövis


A középkori plébániatemplomot a román korban építették, legkésőbb a XIII. században, a fenti adat szerint 1293 előtt, amikor már oklevélben szerepel. Sőt, tekintélyes egyházközség lehetett, amely otthont tartott fenn a leprások részére.

Háromhajós, bazilikális templom volt. A Basta korszakban romossá lett templomot eredeti formájában nem tudták visszaállítani. A mellékhajókat lebontják. A főhajó külső falain jól láthatók a befalazott árkádok boltívei, amelyek a mellékhajókba nyíltak. A hajóhoz szentélynégyszög csatlakozik, keresztboltozattal fedve. Ennek keleti boltfelületét...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Turista látnivalók

Keressétek meg a Református templom Tövis rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc