Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kalapos-kő - Sólyomkő - Gorzafalva

Kalapos-kő - Sólyomkő - Gorzafalva


A Kalapos-kő a Sólyomkő-körtúrának egyik leglátványosabb pontja. A szikla kalap formája alulról csodálható meg. Bár nem könnyű feljutni, csak egy kis kerülővel, a tetejéről csodálatos kilátás nyílik. Ugyanitt található egy kőgomba alakú sziklaképződmény. Ez utóbbi szikla rejti a geodobozt is.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
8409
8409
Kilátás a Kalapos-kő tetejéről 1
Kilátás a Kalapos-kő tetejéről 1
Kilátás a Kalapos-kő tetejéről 2
Kilátás a Kalapos-kő tetejéről 2
Kilátás a Kalapos-kő tetejéről 3
Kilátás a Kalapos-kő tetejéről 3
Kilátás a Kalapos-kő tetejéről 4
Kilátás a Kalapos-kő tetejéről 4
Kőgomba
Kőgomba
Kőszarkofág
Kőszarkofág
8463
8463
8464
8464

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kalapos-kő Sólyomkő Gorzafalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Solyomko teto
 • Koeroditmeny Solyomko
 • Kicsi koust Solyomko
 • Nagy koust Solyomko
 • Solyomko kilato

 • Hozzászólások

  Pixel
 • A kalap tetején

  A Kalapos- kő lentről sokkal impozánsabb, ellenben tetejéről gyönyörű kilátás nyílik...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc