Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pakular ko
Palpataki Kerekto
Rabsonne vara
Bucsin teto

Hozzászólások


Parajdi faszerkezet

Parajdi faszerkezet


A parajdi faszerkezet helyét illetően egy erős tippem van. Rég jártam arra, akkor még csak a gátként szolgáló farönk volt ott. Szerintem konkrét funkciója a játékon kívül nincs a szerkezetnek, az ötletet hozzá az adhatta, hogy a közelben lévő erdészház mögötti kis patakon valamikor egy mini vízierőmű volt, az szolgáltatta a ház áramellátását.

A hely a Kis-ág völgyén (a Kis-küküllő kisebbik ága, a Nagy-ág a Bucsin-tetői forrástól ered, a 13B utat követi) 4-5 kilométert haladva érhető el. Személyautóval végig járható az út. A 13B útról a 46.573163,25.215709 pontnál kell letérni. Ez csak egy tipp, mikor alkalmam lesz, megnézem és pontosítok....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Parajdi faszerkezet rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc