Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Duglaszfenyok Csikszereda
Vakar Lajos mujegpalya
A reformatus imahaz erkelye Csikszereda
A Var ter szilfaja Csikszereda

Hozzászólások


Jégkorongozók - Csíkszereda

Jégkorongozók - Csíkszereda


Jégkorongozók - Vákár Lajos műjégpálya, Csíkszereda. Törős Gábor 1978. A Vákár Lajos jégpálya mellett két hokis szobor is található. Az első egy bulihoz felálló játékos drótból hajlított alakja. A figura egy margarétákból kinövő ezüstös korong előtt áll. Közelében egy jóval nagyobb és hatásosabb kompozíció áll. Két háromméteres konstruktivista alak, akik teljes erőbedobással űzik a korongot.

Tekintetük előre mered, botjuk a korong után nyúl, ezüst korcsolyapengéik hasítják a levegőt. Olyan félelmetes bádogemberre emlékeztettek, akik testén a forrasztások olyanok, mint olvadt fémet szállító kidagadó erek. A botok nyelébe vésve ott áll a nevük: Czáka István és Vákár Lajos. Amikor a nap megvilágítja alakjukat, a tükröződő...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Turista látnivalók

Keressétek meg a Jégkorongozók Csíkszereda rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc