Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Illés sziklái - Kelemen-havasok

Illés sziklái - Kelemen-havasok


A Kelemen-havasok főgerincén levő Ruszka-csúcs délkeleti oldalában találhatók Illés kövei, másnéven Illés sziklái (Pietrele lui Ilies). A sziklák tövében a Tiha-csúcs felé menet baloldalt forrás található.

Időpont: 2014 május 19 A rejtés típusa: Hagyományos geodoboz...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Illés sziklái 2
Illés sziklái 2
Illés sziklái 3
Illés sziklái 3
Forrás és itató
Forrás és itató
Sziklakapu 1
Sziklakapu 1
Sziklakapu 2
Sziklakapu 2
Sziklakapu 3
Sziklakapu 3
Illés sziklái 5
Illés sziklái 5
Illés sziklái 6
Illés sziklái 6
Illés sziklái 7
Illés sziklái 7
Illés sziklái 8
Illés sziklái 8
Illés sziklái 9
Illés sziklái 9
Illés sziklái 10
Illés sziklái 10

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Illés sziklái Kelemen-havasok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc