Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Szent Istvan borvizforras Feherko
Kotlott borviz
Minimum Party Tiszas patak
Balasi kuria

Hozzászólások
A Csíki-havasok gerincére a Tömlőhozó-ösvényen...


Tömlőhozó-ösvény - Csutakos

Tömlőhozó-ösvény - Csutakos


A Fehérkői Szent István borvíztől tovább a Tömlőhozó ösvényen a köves úton felkapaszkodtunk a gerincre. A forrásnál vizet töltő atyafi elmondása szerint felettünk a Havas magasodik, a gerincről belátható a Kászon völgye, túlsó oldalon az Úz völgye húzódik. A tetőn épp vadászok sorakoztak fel hajtáshoz.

Időpont: 2014 november 8
Rejtekhely geodobozzal...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Tömlőhozó-ösvény - Csutakos rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc