Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Tömlőhozó-ösvény - Csutakos

Tömlőhozó-ösvény - Csutakos


A Fehérkői Szent István borvíztől tovább a Tömlőhozó ösvényen a köves úton felkapaszkodtunk a gerincre. A forrásnál vizet töltő atyafi elmondása szerint felettünk a Havas magasodik, a gerincről belátható a Kászon völgye, túlsó oldalon az Úz völgye húzódik. A tetőn épp vadászok sorakoztak fel hajtáshoz.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Tömlőhozó-ösvény
Tömlőhozó-ösvény
Csonka gyertyatartó
Csonka gyertyatartó
A Csíki-havasok gerince
A Csíki-havasok gerince

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Tömlőhozó-ösvény Csutakos rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Szent Istvan borvizforras Feherko
 • Kotlott borviz
 • Minimum Party Tiszas patak
 • Balasi kuria
 • Katolikus templom Nagykaszon

 • Hozzászólások

  Pixel
 • A Csíki-havasok gerincére a Tömlőhozó-ösvényen

  Miután a Szent István-borvízforrásnál újrarejtettem a felújítás alkalmával eltűnt geodobozt, az ösvényjáró kocsival :-) kikapaszkodtam a Csíki havasok főgerincére, a Csutakos-csúcstól nem messze található rejtekig...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc