Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Angustia római kasztrum - Bereck

Angustia római kasztrum - Bereck


A patak közelében vannak az Angustia római kasztrumhoz tartozó fürdők nyomai. Az idevezető, mély sánc másik oldalán pedig a négyzet alakú kasztrum földhányásai.

Eredetileg, itt a patak mellett, egy a román geojátszótér által elrejtett geodoboz volt egy fűzfa üregében. A rejtés óta kivágták a fűzfa néhány vastagabb ágát, a rejtekből is hiányzott a geodoboz. Rejtettem egy új geodobozt, remélhetőleg időtállóbb lesz az új rejtés....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
U alakú fűzfa
U alakú fűzfa
Az idevezető árok
Az idevezető árok

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Angustia római kasztrum Bereck rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Veneturne vara Bereck
 • SZNM 1 Bereck
 • Leanyvar Bereck
 • Katolikus templom Bereck
 • Erzsebet kiralyne emlekmuve

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Veni, vidi, vici

  A mai napba ez is belefért a többi találat mellé...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc