Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Veneturne vara Bereck
SZNM 1 Bereck
Leanyvar Bereck
Katolikus templom Bereck

Hozzászólások
Veni, vidi, vici...


Angustia római kasztrum - Bereck

Angustia római kasztrum - Bereck


A patak közelében vannak az Angustia római kasztrumhoz tartozó fürdők nyomai. Az idevezető, mély sánc másik oldalán pedig a négyzet alakú kasztrum földhányásai.

Eredetileg, itt a patak mellett, egy a román geojátszótér által elrejtett geodoboz volt egy fűzfa üregében. A rejtés óta kivágták a fűzfa néhány vastagabb ágát, a rejtekből is hiányzott a geodoboz. Rejtettem egy új geodobozt, remélhetőleg időtállóbb lesz az új rejtés....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Angustia római kasztrum - Bereck rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc