Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Szeder-útkereszteződés - Piricske

Szeder-útkereszteződés - Piricske


Piricske északi végébe érkezve egy útkereszteződéshez jutunk, mely egyúttal túraútvonalak találkozási pontja is. Irányjelző táblák mellett egy fabódét is találunk itt. Fedél alatt egy térképet helyeztek el, mely hasznosnak bizonyulhat a környéken kirándulók számára, a tájékozódáshoz.

Az útkereszteződéstől kelet felé, az út egy hirtelen kanyarral fordul vissza, a Csicsói várszikla irányába. Nyugat felé az út Hargitafürdőre tart, a Borvíz-patak völgyében. Egy harmadik út pedig, egy dupla kanyar után, észak felé tartva kerüli meg a Medvegödör tetejét. A Piricske északi végében levő útkereszteződés Szeder...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Tájékoztató bódé
Tájékoztató bódé
Felfüggesztett teniszpálya
Felfüggesztett teniszpálya
A patak
A patak

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Szeder-útkereszteződés Piricske rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc