Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Gyilkos-ko kilato
Panorama kabin Gyilkos-ko
Gyilkos Fekete Feher
Kerek ko

Hozzászólások
Öreg doboz ...


Gyilkos-kő - Békás-szoros

Gyilkos-kő - Békás-szoros


A Gyilkos-tó csónakkikötőjének közelében levő parkolóból indulunk, a 12/C jelzésű műut mellől és a kék pont jelzést követjük. Pár perc mulva a meredek oldalban elérjük Gyilkostó ezen a vonalon található utolsó üdülőjét. A lejtő egyre kihangsulyozottabbá válik, meredek kaptatón, erdő között mászunk fel a Gyilkos-kő alatti tisztás kaszásházaihoz.

Miután egy bekerített havasi tanya sarkánál elhaladtunk, N46° 47.033' E025° 47.665', egyre jobban közeledik az ösvényünk a Gyilkos sziklafala alá. A Gyilkos-tisztáson találkozunk a Gyilkos-kő kilátópontjára felívelő, céltábla alakú, kettős kék pont jelzéssel. N46° 46.820' E025° 47.930' A továbbiakban ezt követjük...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Gyilkos-kő - Békás-szoros rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc