Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
SZNM 8 Ereszteveny
SZNM 7 Maksa
Sepsibesenyo
Sepsibesenyoi to

Hozzászólások
Sanderoval a tetőn...
Emlékmű...
Kémeink jelentették...


Óriáspincetető - Eresztevény

Óriáspincetető - Eresztevény


Ereszteveny felett magasodik a Pincetető. Az Óriáspincetetőn felépített térplasztika kérte a geodobozt.

Maksa

1332-ben Moxa, illetve Moya néven említi a pápai tizedjegyzék, 1497-ben Maxaként fordul elő. Az 1567. évi regestrumban Maxa néven 34 kapuval jegyzik, majd 1593-ban Maxafalva a neve. 1332-ben plébániatemploma van, papja, Tamás ebben az évben a pápai tizedjegyzék szerint 6 régi és 2 kis banálist fizet, 1333-ban 3 banálist,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi és székelyföldi túrák

Keressétek meg a Óriáspincetető Eresztevény rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc